PROJECTEN

PROJECTEN

Kritieke Toestand

In mijn vrije tijd maak ik samen met Viggo Rijswijk en Arjen Galloway de vodcast Kritieke Toestand, waarin wij samen met ons netwerk mensen spreken die bijzondere talenten hebben, met name in de creatieve industrie. Na elke aflevering ben ik verantwoordelijk voor de montage en de publicatie, zowel van de video’s op YouTube als de podcasts op Spotify.

Het is al met al best een karwei, wat er voor zorgt dat we af en toe een iets langere seizoen stop moeten nemen. Naast de video’s proberen wij ons eigen creatieve talent door middel van parodieën te ontplooien.

Stichting GIG Haarlemmermeer

Daarnaast ben ik op het moment van schrijven voorzitter bij Stichting GIG Haarlemmermeer. Deze stichting zet zich in voor de creatieve ontwikkeling van de medemens. Dit doen we door een jaarlijks benefietconcert te organiseren, waarmee we geld inzamelen voor de lokale goede doelen Adamas Inloophuis en Hospice Bardo.

Onze bijdrage aan de maatschappij is daarmee tweeledig, zowel het ondersteunen van deze twee organisaties, als een podium te bieden voor aanstormend talent. Het blijft elk jaar weer een leuke uitdaging om zo’n groot evenement in de juiste banen te leiden.